Baranyai János Vasútbarát és Modellező Klub Veresegyház

Keresés a honlapon


HÍREK
Archívum
- 2013.03.13.

A klub életéről, programjainkról a CSD motorvonat felújítási munkálatairól , a kiállításokon készült képekből talál albumokat itt, amelyet klubtagjaink készítettek. Nézze meg archiv felvételeinket!

Honlapkészítés, webáruház készítés a leggyorsabban. Akár még MA!

Hoxa 120x240

Linkek
- 2011.06.14.

Hatvani Liszt Ferenc klub

Baross Gábor Vasútmodell és Vasútbarát Klub

Szegedi Vasúttörténeti Alapítvány Vasútmodellező Baráti Köre

Gerecse Vasútmodellező Közhasznú Egyesület

Pannónia Vasútmodellező Klub

Meteorológia Pártai Luciával

Nemzetközi fuvarozás, Rolling Cars


MAVOE

Szombathelyi Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület

Hajdú Expressz Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület

Flexbit Korlátolt Felelősségű Társaság

Flexbit vasútmodell webáruház

Vasúttörténeti Alapítvány Szeged

IHO


Weblap kellékek, naptárak, órák
Látogasson el Veresegyház testvérvárosának Schneeberg városhonlapjáraTanusítvány
- 2016.05.07.

A www.terepasztal.shp.hu/hpc/web.php?a=terepasztal a
MegbizhatoOldalak.com által


Magyarország nyitólapja

Link katalógus
- 2017.11.14.

link hirdetés linkgyűjtemény

Túra oldal
- 2017.11.14.

Kirándulás ingyen

Borászat és gasztronómia
- 2017.11.14.

Törzsasztal Borászati, Gasztronómiai Portál sok videóval. Bor, borászat, borász, pince, borok, borászatok, borászok, pincészetek, recept, receptek, konyha, videóBACAR TUNING
Kedves Makettező Barátunk!
Makettező klubunk szeretettel meghív 2019. augusztus 17-én a WOLFPACK 2019 nemzetközi makett versenyre és kiállításra.
Idei rendezvényünk is 1 napos lesz, az elmúlt év tapasztalata szerint ez kedvező hatást gyakorolt mind a hazai, mind a külföldi nevezők és látogatók létszámára.
Kezdjük a kiemelt témákkal:
1, Franciák A tavaly elkezdett, nemzeteket bemutató sorozatunkban most Franciaországot, illetve annak történelméhez köthető makettek helyezzük előtérbe. Ahogy honlapunkon már jeleztük: „Asterixtől a Rafale-ig”
2, A Magyar Honvédség fejlesztései napjainkban. – A sajtó napi híreiben az elmúlt időszakban rengeteg haditechnikai fejlesztésről értesülhettünk. A témával az a célunk, hogy szemléletes formában az érdeklődők képet kaphassanak arról, hogy mégis miféle helikoptert, repülőgépet, vagy harcjárművet takarnak az olyan hangzatos jelölések, mint például a H145M, vagy a Leopard 2A7+
A makettverseny kategóriáit mellékleten csatoljuk. Csak szólunk, már az előnevezés is elérhető!
A kiállított maketteken kívül a szervezők igyekeznek további érdekes látnivalókkal és bemutatókkal színesíteni a programot, hogy az ide látogató családok minden tagjának emlékezetes maradjon a rendezvény.
A program szervezés alatt áll, de néhány eseményt már megoszthatunk.
Jó eséllyel ismét megtekinthető lesz a Flymasters Collection Museum kiállítása. A magángyűjtemény a tavalyi első nyilvános bemutatkozása nagy sikert aratott, azóta a gyűjtő, Alex Masters számos új relikviát szerzett be, amelyek a tervek szerint természetesen bemutatása kerülnek a Wolfpack 2019-en!
Lesz még retro modellautó kiállítás, veterán autók és motorok bemutatkozása és az érdeklődők a helyi „Hadkieg” toborzósátrában akár a katonai életpályáról is információkat szerezhetnek. Minden bizonnyal ismét lehetőség lesz hatástalanított fegyverek kézbevételére is, egy kis nosztalgiázásra az idősebb korosztály részéről.
„Makettkuckó” elnevezésű programunkon egyszerűen összeállítható maketteket építhetnek meg az érdeklődő ifjú látogatók. Szakértő segítséggel garantált a gyors sikerélmény, ami jó alapja lehet annak, hogy valaki ezt az érdekes és tartalmas hobbyt válassza magának.
Igyekszünk vasútmodelles és távirányítású modellek bemutatóját biztosítani, a WARGAMER vonal szereplésére is számítunk és persze idén ismét tervezzük a „Speed Painting” megmérettetést.
Nem maradhat el a makett börze sem, hiszen a makett verseny egyben ideális lehetőség az új, összeépítésre váró készletek beszerzésére éppúgy, mint az összeépítéshez, festéshez elengedhetetlenül szükséges eszközök, segédanyagok megvásárlásához. A börzések jelentkezését már váruk!
A rendezvény folyamatosan aktualizált honlapján minden fontos információt megosztunk, de a korábbi rendezvények fotó archívumai is elérhetőek.
Nézz be hozzánk! http://wolfpack.atw.hu
Érdeklődésedet a következő címen várjuk: wolfpack.zeg@gmail.com
FB oldalunk szintén remek lehetőség az információk megszerzésének: https://www.facebook.com/Wolfpack-Makett-Klub-Zalaegerszeg-409394232490457/
A belépés és a makett versenyen való részvétel, ahogy már megszokhattad, továbbra is INGYENES!

A helyszín tehát:
Apáczai Csere János Művelődési Központ
8900 Zalaegerszeg
Apáczai tér 5.

Emlékeztetőül még egyszer a dátum: 2019. augusztus 19.
Találkozzunk, várunk!
Wolfpack Makett Klub
E-mail címed korábbi levelezésünkből vagy versenyeink adatrögzítéséből származik. Ha nem szeretnél tőlünk több értesítést, e-mailt kapni, kérjük jelezzed és törlünk a címlistáról.